divendres, 22 de maig del 2009

ENS AGRADA FER VOLAR LA IMAGINACIÓ AMB ELS CONTES

Hola famílies,

Cada setmana els nens i nenes de P4 i P5 anem tot el grup a la biblioteca. Allà escoltem uns contes d'allò més meravellosos, que ens fan volar la nostra imaginació en un munt d'històries diferents, totes elles molt especials.

Un cop hem escoltat el conte col·loquem la imatge de la portada al racó dels llibres que hem escoltat i seiem a les taules per fer un dibuix sobre la història. Els nens i nenes de P5 ja escrivim el títol del conte! Quan acabem el dibuix mirem una estona lliurement els llibres que més ens criden l'atenció de la biblioteca.

Ens agrada mirar els contes d'històries d'imaginació, històries fantàstiques, d'aventures,... però el que més ens agrada és remirar el llibre que hem escoltat aquell dia. Hi ha vegades que triem un conte i li expliquem a un company, o el mirem entre varis nens i nenes. També ens agraden els llibres d’endevinalles, i fer-les als companys.

Quan és l'hora de marxar, recollim, posem els contes ben col·locats al seu lloc i tornem cap a la classe.

dimecres, 20 de maig del 2009

FINAL COMARCAL DE LECTURA EN VEU ALTA



Ramón López de sisè ens representarà el dimarts 26 a la V Final Comarcal de Lectura en veu alta.

Aquests dies, s'està preparant de valent les lectures.

Aquí teniu un tastet de la seva feina.


Li desitgem mooooooooolta sort!!!!

divendres, 15 de maig del 2009

LLEGEIX-ME

Un altre llibre de l'Eulàlia Canal:

Un petó de mandarina

L'autora no s’esperava l’èxit del seu llibre guardonat amb el Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil.
A les primeres tres edicions, cadascuna de 3.000 exemplars, se n’hi ha sumat una quarta, de 4.000 exemplars.


Molts dels lectors ja li han demanat una segona part d’Un petó de mandarina. “Fins ara no m’ho havia plantejat”, ha dit l'autora.

Us recomano aquest llibre, sobretot, a tots aquells que volen la pau i els hi agrada treballar en grup, enamorar-se, cantar i fer raps.

I si encara no esteu convençuts Cliqueu aquí
Bona lectura

diumenge, 10 de maig del 2009

ATRAPALLIBRES

Els nens i nenes que participen com a jurat, en el premi de literatura infantil Atrapallibres. Han escollit el llibre de l'Eulàlia Canal, Un somni dins el mitjó com el que més els hi ha agradat de tots els que havien de llegir.

La Naima espera anar de vacances amb els seus pares, però la mare està molt enfeinada i s’ha quedat sense temps per fer-ne, i sense temps per somiar. La nena sospita que hi ha un lladre que roba el temps a la mare i, amb l’ajuda d’en Rimmi, el seu millor amic, trama un pla per atrapar-lo.

Els nens i nenes de 4t el recomanen per a tots aquells que els agrada fer descobriments i arribar finalment a fer una gran troballa.

Bona lectura.